Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!



maandag 22 oktober 2012

12 Tags Tim Holtz Oktober

Tag gemaakt naar aanleiding van de 12 tags van Tim Holtz. Deze is voor de maand oktober en heeft betrekking op Halloween. Het was leuk om aan deze tag te werken. Krijg er weer ideeën van en ik leer weer wat nieuwe technieken. Bij deze tag heb ik met patroon papier  en stempels gewerkt. 
Niet alle materialen heb ik, dus moet je zelf wat bedenken en dat maakt het wel leuk. De distress inkt kleuren zijn de kleuren uit de serie: Fall. Ze zijn nu ook los verkrijgbaar. 



zaterdag 20 oktober 2012

Van Harte

Een verjaardags kaartje gemaakt. De stempel heb ik ingekleurd met distress markers en gemat op een stukje design papier en dat weer op een stukje wit cardstock. 
De binnenkant beplakt met 2 stukjes washi tape en een tekst stempel. Vrolijk kaartje geworden!



Kaartje met pan pastel

Een kaartje gemaakt met pan pastel. Eerst een stuk wit cardstock bewerkt met pan pastel. Dan met versamark een stempel erop gestempeld en daar ben ik weer overheen gegaan met panpastel waardoor het donkerder kleurt. Dit afgewerkt met een wit en roze stuk cardstock erachter.
Op de binnenkant staat 'Van harte Gefeliciteerd'. 



zondag 14 oktober 2012

Scrapkampioenschap deel 2

En hieronder volgen de laatste 3 layouts van het scrapkampioenschap. Het is me gelukt om ze alle 10 te maken. 

 Opdracht 8: Gemaakt naar aanleiding van een sketch.


 Opdracht 9: Bij deze opdracht ging het om structuur aan brengen op je layout.

 Opdracht 10: De laatste opdracht was om iets te doen met het getal 10. Ik heb op internet zitten googlen naar de betekenis van het getal 10. En kwam uit op de 10 geboden. Zodoende ben ik op de scrap top 10 gekomen.



zondag 7 oktober 2012

Scrapkampioenschap

Creabest bestaat 10 jaar. De hele maand oktober zijn er allemaal leuke dingen te beleven, bekijken en te doen. Zo ook een scrapkampioenschap van 10 dagen. Elke dag een Layout! Dat valt niet mee, maar de eerste 7 zie je hieronder. Met elke keer weer een andere opdracht. 

 1e opdracht:  De cijfers 1-10 moeten op je layout zichtbaar zijn. Dit heb ik gedaan met een masker en bewerkt met Pan Pastels.

 4e Opdracht: Plaats 10 embellishments op je layout. Kun je ze vinden? De bloemen, knoopjes, sleutel, spool enz. Tja bedenk het maar!

 3e Opdracht: gemaakt n.a.v. een sketch.

 2e Opdracht: Gebruik glitter op je layout.


 5e Opdracht: Laat 3 verschillende vormen terug komen op je layout. Hier dus 2 cirkels, 2 driehoeken en een rechthoek in het midden.

 6e Opdracht: Layout gemaakt n.a.v. een sketch.


7e Opdracht: Maak een layout  waarin je 10x floss, draad of touw hebt gebruikt. Pff, daar heb ik even over moeten denken. Maar het is gelukt en nog leuk ook!

Zo dat zijn de eerste 7. De rest komt nog. Het brengt je wel weer op nieuwe ideeën  Dus ik ben benieuwd naar de laatste 3!

maandag 1 oktober 2012

Pan Pastels

Deze keer 2 kaartjes gemaakt met Pan Pastel. Ik had de stempel op de beurs in Zwolle gekocht, maar nog geen gelegenheid gehad om er een kaartje mee te maken. De stempel is mooi in combinatie met pan pastels. Fantastisch materiaal. 
Het tweede kaartje is gemaakt met een masker(tekst). De bloemen en blaadjes zijns stempels, ook bewerkt met pan pastels.