Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!



dinsdag 31 maart 2015

2 Bottles


Hoi 

Vorige week nog 2 flessen gemaakt op bestelling. Best een karwei om te doen, maar wel een hele leuke. 
Hieronder een aantal kliekjes!

Groetjes Anita









vrijdag 27 maart 2015

Rise and Shine

Hoi Allemaal 

Deze keer weer  een kijkje in mijn art journal. Ik had een aantal producten van Finnabair besteld en kon daar nu mee lekker aan de slag. Geweldige kleurtjes die micro beads, glitters en poeders. Super mooi! 
Als basis ben ik begonnen met gesso. Daarna heb ik een stencil gepakt en modeling paste om reliĆ«f aan te brengen. Vervolgens kwamen er diverse kleuren sprays te voorschijn. 
Ook heb ik diverse stempels, stukjes washi tape gebruikt. En natuurlijk glitters en beads.

Groetjes Anita





zondag 22 maart 2015

Having a Great Day


Hoi Allemaal

Voor deze keer weer eens een kaartje. Het is lang geleden dat ik een kaartje heb gepost. Eigenlijk doe ik dat niet zo veel meer. Ik mag graag werken in mijn art journal of bezig zijn met een canvas o.i.d. 
Toch was het wel weer leuk om te doen. Makkelijk voor even tussendoor. 

Groetjes Anita


zondag 15 maart 2015

Klok



Hoi Allemaal

Een tijdje geleden ben ik bezig geweest met o.a. deze klok. Onbewerkt was deze klok wit. Voor mij een leuke uitdaging om daar wat aan te gaan doen. Een hele klus, maar wel een leuke. Ik heb zowel de binnen als de buitenkant bewerkt. Voor de binnenkant heb ik design papier gebruikt en deze bewerkt met inkt, stempels en modeling pasta. De foto is met laagjes papier opgeplakt. 
Voor de buitenkant ben ik begonnen met de bloemen, want dit kost nog al wat droogtijd. De buitenkant van de klok is gedaan met mica poeders. 
Alles in elkaar zetten en klaar. 
Het heeft nu een mooi plekje in onze kamer. 

Groetjes Anita