Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!



donderdag 30 april 2015

SIMPLEY LOVELY


Hoi Allemaal

Deze keer een blogpost om iets uit mijn art journal te laten  zien. Zoals de foto al aan geeft heb ik gewerkt met sprays van Lindy's Stamp gang. Ik blijf het prachtige kleuren vinden en plezierig om mee te werken. Ik ben begonnen met het beplakken van tissuepapier op de pagina. Vervolgens ben ik met gesso erover heen gegaan. Dit allemaal goed laten drogen. Daarna heb ik de sprays gebruikt en met water het laten lopen, dit geeft een leuk effect. 
De achtergrond is verder bewerkt met stempels. 
Op het frame zitten glitters van Finnabair. 
Verder is de pagina afgewerkt met embellishments en hier en daar wat spetters!

Tot de volgend keer. 

Groetjes Anita 


vrijdag 17 april 2015

Mini Canvas Hope

Hoi Allemaal

Vandaag laat ik jullie een mini canvas zien, wat ik een tijdje geleden heb gemaakt. Niet moeilijk, wel heel leuk en allerlei materialen worden gebruikt. 
Ik heb het canvas eerst voorzien van een laagje gesso. Daarna heb ik heb verschillende papiertjes opgeplakt met gelmedium. Ik heb gewerkt met verschillende kleuren van Lindy's stamp gang spray. Goed laten drogen en daarna de pagina bewerken met achtergrond stempels.
Diverse embellisments bij elkaar gezocht, compositie ervan maken en alles opplakken. Afgewerkt met glass beads en glass glitters. Als laatste de spetters natuurlijk als finishing touch. 

Groetjes Anita




zondag 5 april 2015

Spring


Hoi Allemaal


Een soort tag gemaakt. Verschillende laagjes gebruikt. Gewerkt met texture paste, stencils en stempels. Afgewerkt met diverse embellishments. 

Fijne Paasdagen!

Groetjes Anita




zaterdag 4 april 2015

CHERISCH

Hoi Allemaal

Ik heb met veel plezier weer een filmpje mogen maken. Vind dit super leuk om te doen. 
Veel plezier met kijken. 
Meer filmpjes vind je op mijn blog onder het kopje tutorials.

Groetjes Anita